Conditii si termeni de utilizare

Servicii oferite

Magazinul online Floraria IZA ofera servicii florale cu livrare in judetul Arad.

Modalitati de plata

Pentru detalii legate de modalitatile de plata acceptate, va rugam sa vizitati sectiunea Modalitati de plata.

Preturile

Toate preturile afisate pe site sunt actualizate si includ TVA. Pretul transportului este afisat in formularul de comanda la realizarea unei comenzi. Pretul final platit de client este compus din preturile produselor comandate si cheltuielile de expeditie.

Confidentialitate

Toate informatiile introduse pe site sunt confidentiale si servesc exclusiv livrarii si facturarii. Pentru mai multe informatii vedeti Politica de confidentialitate.

Copyright

Site-ul Floraria IZA este proprietatea SC IZA srl Arad. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul Floraria IZA.

Toate textele, imaginile prezente pe site-ul Floraria IZA sunt proprietatea SC IZA srl Arad.

Nici un o parte din site-ul Floraria IZA nu poate fi copiata in scopul (re)publicarii online fara permisiunea scrisa a SC IZA srl.

Google, Google Street View sunt marci inregistrate ale Google Corporation. mobilpay.ro, mobilpay logo sunt marci inregistrate ale Netopia Sistem srl. Facebook, sigla Facebook sunt marci inregistrate ale Facebook Corporation.

Termeni de utilizare

SC IZA srl isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Site-ul Floraria IZA functioneaza conform prevederilor statului roman.

Garantii si limitari

Tot ce se gaseste pe acest site este oferit asa cum este, atat timp cat este disponibil si fara alte garantii. Floraria IZA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat pe o perioada nelimitata de timp, din motive tehnice sau comerciale. In cazul unor erori aparute datorita unor upgrade-uri sau revizii facute de firma de hosting ne cerem scuze, dar responsabilitatea pentru aceste erori revine companiei de hosting. Floraria IZA isi rezerva dreptul sa schimbe in totalitate sau partial continutul acestui site. Floraria IZA nu poate sa garanteze disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor care sunt afisate. Floraria IZA poate refuza livrarea oricarei comenzi, in acest caz clientul primind inapoi banii platiti pentru comanda respectiva.

Politica de retur/anulare

Politica de returnari ale magazinului Floraria IZA ro este conforma cu Legea nr. 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă. Conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 cu modificari prin Legea 51/2003, consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate conform cerintelor consumatorului sau a unor produse distinct personalizate si a produselor care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se degradeaza rapid.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre IZA srl (floraria-iza.ro) si clienti se va incerca sa se rezolve pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de domeniul instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de clauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta toate conditiile si termenii de utilizare, valabilitatea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Resurse grafice

Acest site contine elemente grafice din domeniul public de la urmatoarele adrese: https://www.iconfinder.com/theyashbhardwaj