1.Calitate și flori proaspete

Livrăm numai flori proaspete, florăria fiind aprovizionată săptămânal de la producători renumiți. Acestea sunt ţinute într-un mediu cu temperatura controlată pentru a ramâne proaspete mult timp.

2.Prețuri corecte

Toate buchetele şi aranjamentele sunt făcute chiar de noi. Daca faceţi comanda pe acest site evitaţi un întreg lanţ de intermediari care de multe ori reduc valoarea reala a florilor la jumătate din preţul plătit.

Practic nu este nici o diferenţă daca faceţi comanda pe site-ul nostru sau direct de la sediul florăriei, veţi plăti acelaşi preţ. Costul transportului se calculează separat, în formularul de comandă, după alegerea localităţii de livrare.

3.Experiență

Suntem o florărie reală, cu peste 20 de ani de experienţă. În toată această perioadă am creat zeci de mii de compoziţii florale, astfel că avem pregătirea necesară pentru a duce la bun sfârşit orice comandă.

Experienţa nostră îndelungată ne permite să alegem acei producători de flori care ştiu să livreze flori şi plante deosebite.

4.Design cu totul deosebit

Aveţi garanţia unor aranjamente deosebite, designerii noştrii florali având o vastă experiență. Cursurile de pregătire şi experienţa acumulată de-a lungul anilor garantează succesul creaţiilor noastre florale.

5.Livrare rapidă și sigură

Livrarea florilor comandate se face numai de către personalul florăriei, pentru a ne asigura că ajung cu bine la destinatar.

Ne implicăm cu totul pentru a face livrarea conform indicaţiilor clientului. Anii de experienţă în rezolvarea diverselor situaţii neobişnuite care pot apărea la efectuarea livrării fac din noi un partener de încredere.

6.Comenzi ușor de plasat

Procedura de comandă este simplă, fără a fi nevoie de cont pe site-ul nostru

În cazul în care un client optează să comande online, trebuie doar să adauge produsele în coş, să completeze formularul de comandă şi să efectueze plata pe site-ul procesatorului de plăţi Mobilpay.

7.Plăți online sigure

Oferim plăţi sigure online prin card bancar prin partenerul nostru Mobilpay. Floraria IZA nu are acces la datele cardului dumneavoastră, acestea fiind necesare doar pe site-ul procesatorului de plăţi pentru efectuarea tranzacţiei.

În cazul în care cardul dumneavoastră are activată opţiunea de securitate 3D Secure sau Mastercard Secure Code atunci Mobilpay va folosi aceste măsuri de securitate pentru efectuarea tranzacţiei.

Mobilpay este principalul procesator de plati prin card din Romania. Mii de companii mici şi mari aleg să-şi proceseze plăţile online folosind platforma Mobilpay.