Despre Floraria IZA Arad

floraria-iza.ro este magazinul online al Florariei IZA din Arad. Pe acest site puteţi vedea oferta noastră şi comanda produsele expuse.

Activitatea florăriei este asigurată de o echipă cu bogată experienţă, având un puternic suport logistic. Aprovizionarea săptămânala se face de la cei mai buni producători din ţară şi din străinătate.


Comenzi online

Livrarea produselor se face numai de către personalul florăriei pentru a fi siguri că acestea ajung în stare perfectă la destinatar.

Produsele comandate se pot livra pe raza municipiului Arad şi în alte 39 de localităţi din judeţ. O altă opţiune este ridicarea direct de la sediul florăriei.

Plata produselor comandate se poate face prin card bancar, ramburs, sau prin transfer bancar. Pentru mai multe informaţii vizitaţi modalităţi de plată.

Pentru a comanda produsele afişate sau buchete personalizate, adăugaţi produsele în coșul de cumpărături sau contactaţi-ne telefonic la +40 257 257 270.

Date oficiale companie

SC IZA srl, Nr. Registrul comerţului:J02/344/1991, CUI: RO1687337, Adresa sediu central: Str Zimbrului Nr 12, Arad, Cod postal: 310253

Cont bancar: RO49BRDE020SV02239760200, BRD Arad

Sediul nostru

Mai jos se poate vedea sediul nostru aşa cum este prezentat pe Google Streetview. Acesta se găseşte la intersecţia dintre străzile George Coşbuc şi Ioan Sava.